Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Një shtëpi dhe një makinë vënë në vështirësi prokurorin Adnan Kosova

Prokurori i karrierës Adnan Kosova u vu në vështirësi para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit në lidhje me blerjen e një apartamenti në Tiranë në vitin 1998 dhe një makine në të njëjtin vit ndërsa u përpoq të shpjegonte diferencat me deklarata noteriale, të cilat, vëzhguesi ndërkombëtar Theo Jackobs i cilësoi si jo shumë të […]

Kolegji i Posaçëm i Apelimit Lajme

KPA vendos hapjen e hetimit gjyqësor për gjyqtaren Alma Brati

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, i kryesuar nga gjyqtarja Natasha Mulaj dhe anëtarë Albana Shtylla, Ina Rama, Luan Daci dhe Razarta Schuetz, vendosi të martën hapjen e hetimit gjyqësor për verifikimin e ligjshmërisë së burimeve të një huaje, një dhurimi parash dhe procedurës së regjistrimit të një banese në Durrës të gjyqtares pranë Gjykatës së […]