Analiza Komisioni i Pavarur i Kualifikimit

Vendimi i zbardhur, kryegjyqtari i Korçës Admir Belishta u rrëzua në të 3 kriteret e vetingut

Ndërtimi pa leje në një kohë kur kishte dhënë dënime me burg për “ndërtim të paligjshëm”, mosdorëzimi në afat një Apelimi në një çështje për vrasje, akuzat për korrupsion dhe problemet me pasurinë çuan në shkarkimin nga KPK të Admir Belishtës. Gjyqtari kundërshtoi gjetjet e Komisionit.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit Lajme

Donika Prela përballet me pikëpyetje mbi të ardhurat dhe shitblerjet e apartamenteve

Drejtuesja e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Donika Prela replikoi edhe me vëzhguesin e ONM-së, Theo Jacobs, i cili ngriti dyshime për mospagimin e taksave nga bashkëshorti, por ajo këmbënguli se ky është detyrim i kompanisë punëdhënëse dhe kërkoi konfirmimin në detyrë.