Konflikti i interesit vulosi shkarkimin e prokurorit Arben Pasho nga KPK
Analiza

Konflikti i interesit vulosi shkarkimin e prokurorit Arben Pasho nga KPK

Marrja 14 mijë eurove hua nga një biznesmen ndaj të cilit, ai vetë dhe prokuroria që drejtonte, kishin pushuar hetimet për akuzat “pastrimit të parave”, “ndërtimit të paligjshëm” dhe “shpërdorimit të tokës”, penalizoi prokurorin e Gjirokastrës Arben Pasho. KPK arsyetoi se ai kishte “cënuar besimin e publikut te drejtësia”.