Gjyqtari i Apelit të Tiranës, Artur Gaxha në seancën dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Foto: LSA
Korrupsioni KPK Lajme Në Fokus

Prona me shumicë, mungesa të mëdha: Gjyqtari Gaxha përballet me probleme në veting

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit identifikoi mungesë të burimeve financiare në vlerën e 45 milionë lekëve për investimet e kryera ndër vite nga gjyqtari i Apelit të Tiranës, Artur Gaxha dhe bashkëshortja e tij –ndërsa Gaxha e konsideroi procecin të paragjykuar dhe kërkoi konfirmim.