Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa përballë Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Foto:  Vladimir Karaj.
Korrupsioni KPK Lajme Në Fokus

‘Kemi kontratë paramartesore’: Gjyqtari Qafa tenton të distancohet nga paratë e së shoqes

Gjyqtari i Apelit Administrativ, Arjan Qafa u përpoq të shmangte barrën për 80 mijë euro cash të deklaruara nga  bashkëshortja dhe 7.4 milionë lekë të përfituara si interesa huaje përmes një kontrate të diskutueshme  paramartesore. Sipas Komisionit, të paprovuara janë edhe 47 mijë euro dhurata nga familjarët.