Skeda e pasurisë së deklaruar – Aida Cakaj – Prokuroria e Fierit
KPK Lajme Skeda Veting

Skeda e pasurisë së deklaruar – Aida Cakaj – Prokuroria e Fierit

Prokurorja Aida Cakaj e Prokurorisë së Rrethit Fier do të përballet të enjten më 2 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Roland Ilia dhe Genta Tafa Bungo. Aida Cakaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2014 dhe punon […]

Prokurorja Mariola Mërtiri pas seancës në KPK. Foto:BIRN
KP Lajme Veting

Komisioneri Publik kërkon në Kolegj shkarkimin e prokurores Mariola Mërtirit

Komisionerja Publike Irena Nino bëri ankim ndaj vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK, për konfirmimin në detyrë të prokurores së Tiranës  Mariola Mërtiri. Nino thotë se hetimi i Komisionit dhe vlerësimi i fakteve të bëra nga KPK  kishte mangësi dhe i kërkon Kolegjit të Posaçëm të Apelimit të vendosë shkarkimin e prokurores për […]