Skeda e pasurisë së deklaruar – Aida Cakaj – Prokuroria e Fierit
KPK Lajme Skeda Veting

Skeda e pasurisë së deklaruar – Aida Cakaj – Prokuroria e Fierit

Prokurorja Aida Cakaj e Prokurorisë së Rrethit Fier do të përballet të enjten më 2 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Suela Zhegu, Roland Ilia dhe Genta Tafa Bungo.

Aida Cakaj përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2014 dhe punon prej asaj kohe si prokurore pranë Prokurorisë së Rrethit Fier.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për prokurorët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet pasurinë familjare të deklaruar nga prokurorja Aida Cakaj nga viti 2013 deri në fund të vitit 2019. [Kliko për skedën në PDF].

Skeda e pasurisë së deklaruar nga prokurorja e Fierit, Aida Cakaj.

Në deklarimin për të herë të parë në vitin 2013, familja e prokurores Aida Cakaj zotëronte pasuri me vlerë 1.5 milionë lekë, ndërsa në fund të vitit 2019, pasuria familjare kap vlerën e 3.1 milionë lekëve.

Në fund të vitit 2019, Znj. Cakaj zotëron familjarisht pasuri të paluajtshme me vlerë 1.5 milionë lekë, likujditete bankare me vlerë 1.2 milionë lekë, kursime në cash prej 90 mijë lekësh si dhe automjet me vlerë 280 mijë lekë.

Të ardhurat familjare për periudhën deklaruese janë 4.3 milionë lekë, nga të cilat gati 90% kanë si burim pagën e subjektit nga funksioni dhe 10% pagat e familjarëve.

Përveç analizës për rritjen/uljen e pasurisë, strukturën e aseteve dhe të ardhurave, ky raport paraqet dhe kontrollin aritmetik/logjik të deklarimeve të subjektit si dhe “flamujt e kuq’ që identifikohen gjatë kontrollit. Nga kontrolli aritmetik/logjik për 7 vite të deklarimit, asnjë prej deklaratave nuk rezultoi me probleme.

Deklarata Para Fillimit të Detyrës

Deklarata e pasurisë së vitit 2013

Deklarata e pasurisë së vitit 2014

Deklarata e pasurisë së vitit 2015

Deklarata e pasurisë së vitit 2016

Deklarata e pasurisë së vitit 2017

Deklarata e pasurisë së vitit 2018

Deklarata e pasurisë së vitit 2019

Për më shumë dokumente vizitoni databazën tonë dokumente.reporter.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *