KPK shkarkon gjyqtaren Ermira Dedja

Lajme
Gjyqtarja e Gjykatës së Rrethit Shkodër, Ermira Dedja u shkarkua të mërkurën nga Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK. Trupa e KPK-së e kryesuar nga Pamela Qirko, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtar Roland Ilian, njoftoi vendimin e shkarkimit pas seancës dëgjimore, në të cilën Dedjas iu vunë në dukje në sërë problemesh në kriterin e pasurisë dhe profesionalizmit.. Ermira Dedja e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993 dhe punon prej gati tre dekadash si gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Shkodër.

Gjyqtarja e Gjykatës së Rrethit Shkodër, Ermira Dedja u shkarkua të mërkurën nga Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK.

Trupa e KPK-së e kryesuar nga Pamela Qirko, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtar Roland Ilian, njoftoi vendimin e shkarkimit pas seancës dëgjimore, në të cilën Dedjas iu vunë në dukje në sërë problemesh në kriterin e pasurisë dhe profesionalizmit..

Ermira Dedja e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1993 dhe punon prej gati tre dekadash si gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Shkodër.