Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj pas konfirmimit. Foto:Vladimir Karaj/BIRN
KP Lajme Veting

Komisionerja Publike ankimon në Kolegj konfirmimin e prokurorit Artur Ismajlukaj

Komisionerja Publike, Irena Nino ankimoi të martën më 19 shtator vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Elbasanit, Artur Ismajlukaj. Ankimi bazohet në rekomandimin e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, ONM që e cilësoi të kotë vendimarrjen e Komisionit lidhur me transferimin për verifikim pranë Inspektorit të Lartë […]

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj pas konfirmimit. Foto:Vladimir Karaj/BIRN
KP Lajme

ONM rekomandon ankimimin e vendimit për prokurorin Artur Ismajlukaj

Komisioneri Publik njoftoi të hënën më 4 shtator se Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, ONM ka rekomanduar ankimimin e vendimarrjes së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Elbasanit, Artur Ismajlukaj. Prokurori Ismajlukaj u konfirmua në detyrë më 7 korrik 2023 pasi u përball me dy seanca dëgjimore në të […]

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj pas konfirmimit. Foto:Vladimir Karaj/BIRN
KPK Lajme Veting

KPK konfirmoi dhe dërgoi për hetim disiplinor prokurorin Artur Ismajlukaj

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj u konfirmua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit të premten, pasi  u përball me dy seanca dëgjimore në të cilat kryesisht u diskutua mbi udhëtimet e tij në makinë me persona me precedentë penalë. Këtë pjesë të hetimit KPK tha se do ia referonte Inspektorit të Lartë të Drejtësisë për […]

Prokurori Artur Ismajlukaj pas seancës së dytë dëgjimore me KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

KPK riheton udhëtimet e prokurorit Ismajlukaj me personat me precedentë

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj u përball të mërkurën më 5 korrik për herë të dytë me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, pas riçeljes së hetimit administrativ për të verifikuar raste të udhëtimeve dhe njohjeve me persona me precedentë penalë. Edhe në seancën e parë dëgjimore më 25 maj, ai u pyet dhe dha shpjegime […]

Prokurori Artur Ismajlukaj pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Artur Ismajlukaj jep shpjegime për udhëtimet me persona të dënuar

Prokurori i Elbasanit, Artur Ismajlukaj u përball të enjten më 25 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u pyet dhe dha shpjegime për disa udhëtime me automjete të personave të dënuar penalisht, në një rast me makinën e një personi të dënuar për krim të organizuar në Rimini të […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Artur Ismajlukaj – Prokuroria e Korçës

Artur Ismajlukaj, prokuror në Prokurorinë e Korçës, do të përballet të enjten më 25 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Etleda Çiftja dhe Suela Zhegu. Artur Ismajlukaj e nisi karrierën si oficer i policisë gjyqësore në Prokurorinë e Tropojës në […]