Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Foto: Xhemali Moku
Lajme

Gjykata rrëzon kërkesën e Ardian Hajdarit për një analizë të re financiare

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar rrëzoi të hënën më 13 nëntor një kërkesë të anëtarit të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, KPA, Ardian Hajdari për riekspertim të provave të administruara në procesin penal në ngarkim të tij për fshehje të të ardhurave në kohën kur ushtronte profesionin […]

Gjyqtarja Atalanta Zeqiraj (majtas) pas një seance në KPA | Foto: LSA
Analiza KPA Veting

KPA i dha të drejtë Komisionit për konfirmimin e Atalanta Zeqirajt

Kolegji i Posaçëm i Apelimit i ka vlerësuar të drejta konkluzionet përfundimtare të Komisioneres Publike Irena Nino në çështjen e gjyqtares Atalanta Zeqiraj, e cila në përfundim të shqyrtimit të ankimit të kryer nga parardhësi i saj Darjel Sina, kërkoi lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për konfirmimin e këtij […]

Atalanta Zeqiraj (majtas) | Foto: BIRN/ Edmond Hoxhaj
Lajme Veting

KPA lë në fuqi konfirmimin e gjyqtares Atalanta Zeqiraj

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA shpalli të hënën më 16 maj vendimin për lënien në fuqi të konfirmimit në detyrë të gjyqtares së Vlorës, Atalanta Zqeiraj. Gjyqtarja Atalanta Zeqiraj u konfirmua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK në 30 qershor 2021. Nga hetimi administrativ rezultoi se ajo nuk kishte pasuri të paluajtshme, por […]

Gjyqtarja Atalanta Zeqiraj (majtas) dhe avokatja e saj në KPA | Foto: Edmond Hoxhaj
KPA Lajme Veting

Komisionerja Publike kërkon lënien në fuqi të konfirmimit të Atalanta Zeqirajt

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA dëgjoi të premten konkluzionet përfundimtare në çështjen lidhur me ankimin e zyrës së Komisionerit Publik ndaj vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Vlorës, Atalanta Zeqiraj. Gjyqtarja Atalanta Zeqiraj u konfirmua nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit në 30 qershor 2021. […]