Gjyqtari Erarbër Madhi dhe avokati i tij, Julian Mërtiri pas seancës në KPA. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme

Kolegji riçel hetimin për çështjen ndaj Erarbër Madhit

Gjyqtari Erarbër Madhi u pyet gjërësisht të martën, gjatë seancës në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, nga vëzhguesi ndërkombëtar Steven Kessler, mbi marrëdhëniet me prindërit dhe burimin e pasurisë që përfshin një apartament dhe disa milion lekë në likujditete. Paratë, një shumë prej 350 mijë dollarësh të deklaruara si të ardhura nga puna e babait […]

Gjyqtarja Elvana Çiçolli pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Elvana Çiçolli konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 25 maj vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës Administrative të Tiranës, Elvana Çiçolli. Vendimi u mor në mënyrë unanime  nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtare Suela Zhegun. Gjatë seancës dëgjimore më 23 maj, […]

Gjyqtarja Elvana Çiçolli pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Vladimir Karaj.
KPK Lajme

Gjyqtarja Elvana Çiçolli përballet me vetingun

Seanca dëgjimore e të martës ndaj gjyqtares së Gjykatës Administrative të Tiranës, Elvana Çiçolli  u dominua kryesisht nga diskutimi sa i përket një numri ankesash mbi procedurat dhe gjetjet e vetë komisionit që i kërkoi shpjegime asaj në lidhje me dosjet. Relatorja Etleda Çiftja, pjesë e trupës me kryesuese Alma Faskaj dhe anëtare Suela Zhegun, […]

Skeda e pasurisë së deklaruar –Elvana Çiçolli – Gjykata Administrative Tiranë
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar –Elvana Çiçolli – Gjykata Administrative Tiranë

Elvana Çiçolli, gjyqtare në Gjykatën Administrative të Tiranës, do të përballet të martën më 23 maj me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Alma Faskaj, Suela Zhegu dhe Etleda Çiftja. Elvana Çiçolli përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2007 dhe pas një […]

Gjyqtarja Nafije Hasko pas vendimit të KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

KPK konfirmon në detyrë gjyqtaren Nafije Hasko

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 28 prill vendimin për konfirmimin në detyrë të gjyqtares së Gjykatës së Gjykatës Administrative të Tiranës, Nafije Hasko. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Xhensila Pine, me relatore Alma Faskaj dhe anëtare Pamela Qirko. Gjatë seancës dëgjimore më […]

Gjyqtarja Nafije Hasko pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

Gjyqtarja Nafije Hasko përballet pa probleme me vetingun

Gjyqtarja Nafije Hasko e Gjykatës Administrative të Tiranës u përball pa probleme të enjten më 27 prill 2023 me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore u relatuan raporte pozitive për pasurinë dhe pastërtinë e figurës, si dhe nuk u evidentuan probleme domethënëse në kriterin profesional. Procesi i vetingut për Haskon po […]