Ish-gjyqtarja Nevrie Duka në KPK | Foto: BIRN
Analiza KPA Veting

Kolegji konfirmoi balancën financiare negative në vlerë të madhe për Nevrie Dukën

Shqyrtimi i ankimit të ish-gjyqtares së Sarandës, Nevrie Duka(Halo) dhe analiza financiare e kryer bazuar pretendimet dhe dokumentet e dorëzura prej saj, si dhe në aktet e administruara në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, konfirmuan balancën negative të konstatuar në shkallën e parë, madje duke e thelluar atë. Gjyqtarja Nevrie Duka(Halo) u shkarkua nga […]

Gjyqtarja e Sarandës, Nevrie Duka pas vendimit për shkarkimin e saj nga KPK. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme Veting

KPA lë në fuqi shkarkimin e gjyqtares Nevrie Duka(Halo)

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të mërkurës më 18 maj vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit të gjyqtares së Sarandës, Nevrie Duka(Halo). Në njoftimin e KPA-së thuhet se trupi gjykues i Kolegjit, i kryesuar nga Albana Shtylla, me relatore Natasha Mulajn dhe anëtarë Mimoza Tasi, Rezarta Schuetz dhe Sokol Çomo, […]