Madrid Kullolli në KPK |  Foto: Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Veting

KPK shkarkon nga detyra prokurorin Madrid Kullolli

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të martën më 16 prill vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurorit të Durrësit, Madrid Kullolli. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtar Lulzim Hamitajn. Kullolli u përball me gjetjet e Komisionit në dy […]

Prokurori Madrid Kullolli në seancën e dytë dëgjimore para KPK. Foto; Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Madrid Kullolli jep shpjegime për aspektin profesional pas riçeljes së hetimit

Prokurori i Durrësit, Madrid Kullolli u përball me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK të premten më 12 prill në një seancë të dytë dëgjimore, kur dha shpjegime lidhur me gjetjet e konstatuara bazuar në disa denoncime të publikut kryesisht për çështje profesionale dhe për veprimtarinë e tij si shef seksioni, të mbërritura pas seancës […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Madrid Kullolli – Prokuroria e Durrësit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Madrid Kullolli – Prokuroria e Durrësit

Prokurori Madrid Kullolli i Prokurorisë së Juridiksionit të Përgjithshëm Durrës do të përballet të premten më 1 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Lulzim Hamitaj dhe Etleda Çiftja. Madrid Kullolli e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin […]