Prokurori Alket Mersini në Tiranë më 14 shtator 2020. Foto: Edmond Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Në Fokus

Prokurori Alket Mersini përballet me probleme për pasurinë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, konstaton pamundësi financiare për blerjen e dy apartamenteve dhe pasaktësi në deklarime. Prokurori Mersini u pyet gjatë seancës dëgjimore për një transfertë 40 mijë euro nga shoqëria ndërtuese që u shiti apartamentin në Tiranë, në llogarinë bankare të bashkëshortes së tij dhe për përdorimin e një automjeti. 

Prokurorja e Prokurorisë së Rrethit Tiranë, Anisa Qilimi | Foto : Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Në Fokus

Prokurorja e Prokurorisë së Tiranës, Anisa Qilimi përballet me vetingun

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit evidentoi dy balanca në vlera të vogla lidhur me krijimin e një depozite bankare dhe blerjen e një makine duke argumentuar se nuk ishte pasqyruar pakësimi i gjendjeve ‘cash’ që ishin deklaruar më parë prej prokurores. Qilimi u vlerësua pozitivisht për figurën dhe ju kërkuan shpjegime për disa çështje që […]