Ndihmësja ligjore Aneta Strakosha në KPK. Foto | BIRN
KPK Lajme Veting

Ndihmësja ligjore Aneta Strakosha konfirmohet në detyrë

Ndihmësja ligjore pranë Gjykatës së Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, Aneta Strakosha u përball të premten me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur pak kohë pas seancës dëgjimore kur ajo dha shpjegime për dy bilance negative, ajo u njoh me vendimin e konfirmimit në detyrë. Procesi i vetingut për Strakoshën u krye nga trupa […]

Ndihmësja ligjore e Gjykatës së Lartë, Ariana Gaçi pas shpalljes së vendimit. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësja ligjore, Ariana Gaçi konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK, shpalli të mërkurën më 5 qershor vendimin për konfirmimin në detyrë të ndihmëses ligjore pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Ariana Gaçi. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Valbona Sanxhaktarin dhe anëtare Pamela Qirkon. Gjatë seancës dëgjimore më […]

Ariana Gaçi, ndihmësja ligjore e Gjykatës së Lartë, pas seancës dëgjimore. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësja ligjore, Ariana Gaçi përballet me vetingun

Ndihmësja ligjore pranë Këshillit të Lartë të Prokurorisë, Ariana Gaçi, u përball të martën më 4 qershor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur gjatë seancës dëgjimore nuk u evidentuan probleme domethënëse në asnjë prej kritereve të rivlerësimit, atë të pasurisë pastërtisë së figurës dhe profesionalizmit. Pasi dha shpjegime për disa gjetje ajo kërkoi […]

Magjistrati Ervin Aliu pas vendimit të KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor, Ervin Aliu konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 22 maj vendimin për konfirmimin në detyrë të ndihmësit ligjor të Gjykatës së Apelit Administrativ, Ervin Aliu. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Pamela Qirko, me relatore Alma Faskajn dhe anëtare Valbona Sanxhaktarin. Gjatë seancës dëgjimore të zhvilluar […]

Aurel Celibashi pas vendimit të KPK. Foto: LSA.
KPK Lajme

KPK konfirmon ndihmësin ligjor, Aurel Celibashi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 28 mars vendimin për konfirmimin në detyrë të ndihmësit ligjor pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Aurel Celibashi. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Olsi Komici, me relatore Valbona Sanxhaktarin dhe anëtare Firdes Shulin. Gjatë seancës […]