Seanca e prokurores Manjola Kajana në KPA | Foto : E. Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme Faqja e pare Korrupsioni KPA Lajme

Dy anëtarë të KPA-së kallëzohen në SPAK për falsifikim, fshehje të ardhurash e pasurie

Dy ish-prokurorë dhe një ish-gjyqtar akuzojnë anëtarët e KPA-së Luan Daci dhe Ardian Hajdari se kanë gënjyer gjatë aplikimit dhe procesit të përzgjedhjes së tyre për një pozicion në institucionet e rivlerësimit. Kallëzuesit pretendojnë se ata kanë kryer edhe evazion fiskal dhe fshehje pasurie.