Gjyqtari i Gjykatës së Apelit Durrës, Arben Vrioni, duke hyrë në një seancë të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK, | Foto : LSA
KPA Veting

Provat e Arben Vrionit në KPA u vlerësuan të pamjaftueshme

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA i ka vlerësuar të bazuara një pjesë të shkaqeve të ankimit të ish-gjyqtarit të Apelit Durrës Arben Vrioni, por ato u vlerësuan të pamjaftueshme për të ndryshuar vendimin e Komisionit për shkarkimin e tij, për shkak të mungesës së burimeve financiare për një apartament në Elbasan dhe balancat negative […]

Gjatës seancës dëgjimore në KPK, ndaj gjyqtarit Arben Vrioni. Foto:Vladimir Karaj/BIRN
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Vendi

Bilanci negativ 9.3 milion lekë dhe transaksionet vënë në vështirësi gjyqtarin Arben Vrioni

KPK rrëzoi si të pabazuara pretendimet e Vrionit për të shtyrë procesin, ndërsa tha se atij i mungonin burimet e ligjshme financiare dhe se disa transaksione ishin të dyshimta; ndërkohë, subjekti kundërshtoi gjetjet dhe kërkoi hapje të hetimit për dy kriteret e tjera.