Gjyqtari Astrit Shema, para fillimit të seancës dëgjimore nga KPK. Foto:Vladimir Karaj
KPK Lajme Në Fokus

Gjyqtari Astrit Shema përballet pyetje për mungesë burimesh dhe mosdeklarime në KPK

Kreu i Gjykatës Administrative të Vlorës Astrit Shema u gjend përballë një sërë pikëpyetjesh mbi pasurinë dhe iu vu në dukje mungesë burimesh në mbi 5.2 milion lekë. Shema kundërshtoi gjetjet e KPK, ndërsa tha se një nga personat e cilësuar të lidhur kishte refuzuar t’i jepte dokumentacion.