Gjyqtari Niko Rapi pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj
Korrupsioni KPK Lajme Në Fokus

KPK ngre dyshime për konflikt interesi për gjyqtarin Niko Rapi

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ngriti dyshime për trajtim preferencial dhe konlikt interesi me një kompani që i ka dhënë hua 4 milionë lekë për blerjen e një apartamenti dhe për përdorimin e një makine. Dyshime për konflikt interesi u ngritën edhe për një udhëtim në me një avokat si dhe një udhëtim tjetër për […]