Trupa gjyqësore e KPA-së gjatë një seance publike.
Analiza Artikull kryesor Analiza KPA Vendi

KPA thotë se gjyqtari Dritan Seci fshehu pasuritë duke manipuluar të vërtetën

Kolegji i Posaçëm i Apelimit i vlerëson si jo bindëse dhe në kundërshtim me provat deklarimet e ish-Kryetarit të Gjykatës së Tropojës, Dritan Seci dhe konkludon se ai ka fshehur një apartament në Tiranë duke u përpjekur të manipulojë të vërtetën – si dhe se është përpjekur të shmangi dhënien e shpjegimeve për arsyet që […]