Gjyqtarja e Apelit të Korçës, Brunilda Malo (Orhani) pas seancës së zhvilluar më 4 nëntor. Foto: LSA
Korrupsioni KPK Lajme Vendi

Gjyqtarja e Apelit të Korçës, Brunilda Malo shkarkohet nga detyra

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të enjten të shkarkojë nga detyra gjyqtaren e Apelit të Korçës, Brunilda Malo (Orhani) për problemet me pasurinë. Malo iu nënshtrua procesit të vetingut vetëm për njërin kriter, pavarësisht kërkesave të shumta të saj për riçelje të hetimeve edhe për kriteret e figurës dhe profesionalizmit. Gjatë seancës dëgjimore të […]