Anetaret e trupes gjykuese te KPA, Albana Shtylla, Natasha Mulaj, Sokol Como, Ardian Hajdari, Rezarta Schuetz, gjate nje seance te Kolegjit te Posacem te Apelimit, KPA | Foto : LSA
KPA Lajme Vendi

KPA largon përfundimisht nga sistemi i drejtësisë Petrit Çenon

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka rrëzuar ankimin e Çenos kundër vendimit të KPK për shkarkimin e tij. Ndërkohë Çeno është në pritje të vendimit të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar lidhur me akuzën për korrupsion të ngritur ndaj tij dhe dy gjyqtarëve të tjerë të Gjykatës së Apelit […]