Prokurori Ludovik Dodaj më KPA | Foto: Edmond Hoxhaj
Analiza KPA Veting

KPA me argumente të ndara për shkarkimin e Ludovik Dodaj

Prokurori i Apelit të Durrësit, Ludovik Dodaj e kaloi me lehtësi vetingun në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, por u shkarkua me shumicë votash për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë, pasi çështja e tij u shqyrtua nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit. Shkaqet e ngritura nga Komisioneri në aspektin profesional u gjetën të pabazuara në […]

Prokurori Ludovik Dodaj duke dalë më KPA
KPA Lajme Veting

KPA dëgjon konkluzionet përfundimtare në çështjen e Ludovik Dodajt

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA u njoh të hënën më 27 qershor me konkluzionet përfundimtare në ankimin kundër vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Apelit Durrës, Ludovik Dodaj. Komisioneri Publik Florian Ballhysa u qëndroi shkaqeve të paraqitura në ankim dhe në parashtrime duke kërkuar shkarkimin […]