Prokurori i Apelit të Durrësit Ludovik Doda, pas seancës së vendimit në KPK. Foto:BIRN
Artikull kryesor Lajme KP Lajme Në Fokus

Ankimohet konfirmimi në detyrë i prokurorit Ludovik Dodaj

Prokurori i Apelit Durrës Ludovik Dodaj arriti të kalojë me lehtësi vetingin në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, por Komisioneri Florian Ballhysa apeloi vendimin duke argumentuar se Dodaj nuk është në gjendje të justifikojë pasurinë e tij të tundshme si dhe kursimet cash me një diferencë negative prej 3.1 milionë lekësh.