Kreu i Prokurorisë së Apelit të Gjirokastrës, Alfred Agolli, | Foto : LSA
KPA

KPA u nda për pasurinë dhe profesionalizmin e Alfred Agollit

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA vendosi më 13 korrik me shumicë votash lënien në fuqi vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK për shkarkimin nga detyra të ish-drejtuesit të Prokurorisë së Apelit Gjirokastër, Alfred Agolli. Ashtu si KPK, shumica e trupit gjykues të Kolegjit e përbërë nga relatorja Rezarta Schuetz dhe anëtarët Natasha […]

Gjon Fusha, drejtues i prokurorisë së Apelit Gjirokastër | Foto : Edmodn Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Në Fokus

DSIK me dy raporte për drejtuesin e Prokurorisë së Apelit Gjirokastër, Gjon Fusha

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit evidentoi gjatë seancës dëgjimore se DSIK kishte rrëzuar konstatimin e parë për Fushën, duke e konsideruar të papërshtashëm bazuar në informacione për kryerje të veprimeve në kundërshtim me detyrën dhe përfshirjen e mundshme në situata korruptive.