Prokurori Brahim Dragjoshi në KPK | Foto : Edmond Hoxhaj
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Në Fokus

KPK “justifikoi” Brahim Dragjoshin për pushtimin e tokës, e shkarkoi për mungesë burimesh

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit nuk i vlerësoi penalizuese veprimet e paligjshme të prokurorit të Apelit Shkodër Brahim Dragjoshi për pushtimin e tokës ku ndërtoi pa leje një shtëpi tre kate + një kat nën tokë, duke i konsideruar ato në harmoni me politikat shtetërore dhe aktet ligjore të nxjerra në vijim për legalizimin e […]