Naim Tota jep shpjegime për dyshimet e fshehjes së një apartamenti
KPK Lajme Veting

Naim Tota jep shpjegime për dyshimet e fshehjes së një apartamenti

Prokurori Naim Tota i Prokurorisë së Rrethit Tiranë u përball të enjten më 23 shkurt me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK kur përgjatë seancës që zgjati më shumë se tre orë dha shpjegime për barrat e provës në kriterin e pasurisë dhe gjetjet në kriterin profesional. Ai kundërshtoi dyshimet për fshehjen rreth 13 vjet […]

Entela Shedula në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit. Foto: Vladimir Karaj.
Analiza KPA Lajme Veting

Argumentet në KPA që i hapën rrugën rikthimit në detyrë të Entela Shedulës

Gjyqtarja e Kavajës, Entela Shedula u shkarkua nga detyra më 4 qershor 2020 nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK për mungesë të burimeve për ndërtimin e një objekti trekatësh dhe blerjen e një automjeti, por Kolegji e përmbysi si të pabazuar këtë rezultat duke çmuar se ajo kishte arritur nivel të besueshëm në kriterin […]

Gjyqtarja e Apelit Shkodër, Lindita Hoxha.
KPA Lajme Veting

KPA lë në fuqi shkarkimin nga detyra të gjyqtares Lindita Hoxha

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të mërkurës më 22 shkurt 2023 vendimin për lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të gjyqtares së Apelit Shkodër, Lindita Hoxha. Vendimi u mor me shumicë votash në dhomë këshillimi nga trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Natasha Mulaj, me relatore Albana Shtylla dhe […]

Gjyqtarja e Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti | Foto: V. Karaj
KPA Lajme Veting

KPA largon përfundimisht nga detyra gjyqtaren Fjoralba Prifti

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA njoftoi mbrëmjen e të martës më 21 shkurt 2023 lënien në fuqi të shkarkimit nga detyra të gjyqtares së Apelit Administrativ, Fjoralba Prifti, duke e larguar atë përfundimisht nga sistemi i drejtësisë. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupi gjykues i Kolegjit i kryesuar nga Albana Shtylla, me […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Naim Tota – Prokuroria e Tiranës
KPK Lajme Skeda Veting

Skeda e pasurisë së deklaruar – Naim Tota – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Naim Tota i Prokurorisë së Rrethit Tiranë do të përballet të enjten më 23 shkurt me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Roland Ilia dhe Pamela Qirko. Naim Tota e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1996. Ai […]