Aurel Celibashi pas seancës dëgjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Ndihmësi ligjor, Aurel Celibashi përballet pa probleme me vetingun

Ndihmësi ligjor pranë Gjykatës Administrative të Shkallës së Parë Tiranë, Aurel Celibashi u përball pa probleme me procesin e rivlerësimit kalimtar të martën më 26 mars, gjatë seancës dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK. Ai mori vlerësim pozitiv në të tre kriteret e rivlerësimit, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe për profesionalizmin. […]

Prokurori Milan Laskaj pas seancës dëgjkimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Milan Laskaj jep shpjegime për blerjen e një apartamenti

Prokurori Milan Laskaj i Prokurorisë së Tiranës u përball të hënën më 25 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dha shpjegime për bilancet negative në kriterin e pasurisë dhe dyshimet për fshehjen e një automjeti. Në seancë u relatuan gjithashtu gjetje në kriterin profesional, që i përkisnin më së […]

Prokurori Dritan Gripshi pas seances degjimore në KPK. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Prokurori Dritan Gripshi jep shpjegime për problemet e pasurisë dhe profesionalizmit

Prokurori i Beratit, Dritan Gripshi u përball të hënën më 25 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati për rreth katër orë dha shpjegime për barrën e provës në kriterin e pasurisë lidhur me mungesën e burimeve dhe dyshimeve për veprime fiktive me qëllim justifikimin e burimeve të […]

Prokurori Artur Ismajlukaj pas seancës në KPA. Foto:BIRN
KPA Lajme Veting

Komisioneri Publik i qëndron kërkesës për shkarkimin e prokurorit Artur Ismajlukaj

Komisionerja Publike Irena Nino lexoi të hënën qëndrimet përfundimtare në çështjen ndaj prokurorit Artur Ismajlukaj dhe i kërkoi Kolegjit të Posaçëm të Apelimit që të vendoste shkarkimin e tij, për cënim të besimit të publikut te drejtësia. Në krahun tjetër avokati Rezart Kthupi që lexoi mbrojtjen e prokurorit, tha se kërkesa nuk ishte e bazuar. […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arian Muçaj – Prokuroria e Tiranës
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Arian Muçaj – Prokuroria e Tiranës

Prokurori Arian Muçaj i Prokurorisë së Tiranës do të përballet të martën më 26 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Olsi Komici dhe Valbona Sanxhaktari. Arian Muçaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i Policisë Gjyqësore […]