Gjyqtari pranë Gjykates së Rrethit Gjyqësor Tirane, Kreshnik Omari, | Foto : LSa
Analiza KPA Veting

KPA e gjeti të drejtë shkarkimin e Kreshnik Omarit për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë

Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA e gjeti të drejtë shkarkimin e gjyqtarit të Gjykatës së Tiranës, Kreshnik Omari për deklarim të pamjaftueshëm të pasurisë, si dhe konfirmoi pamundësinë financiare dhe dyshimet e ngritura për fshehje pasurie në emër të prindërve. Në vendimin e arsyetuar të KPA analizohen shkaqet e ngritura në ankim prej Omarit, […]

Prokurori Julian Çafka pas seancës në KPA. Foto: Vladimir Karaj.
KPA Lajme Veting

Komisioneri Publik kërkon kthimin në shkollë të prokurorit Juljan Çafka

Komisioneri Publik Florjan Ballhysa, pasi renditi edhe një herë problemet me profesionalizmin që i ishin gjetur prokurorit Juljan Çafka i kërkoi të hënën Kolegjit të Posaçëm të Apelimit që të ndryshonte vendimin e KPK-së dhe të dërgonte Çafkën për 1 vit trajnim në Shkollën e Magjistraturës.  Komisioneri po ashtu i kërkoi KPA që të dërgonte […]

Pranvera Stafa Selita
KPK Lajme Veting

Shtyhet seanca dëgjimore për prokuroren Pranvera Stafa Selita

Seanca dëgjimore për prokuroren e Elbasanit, Pranvera Stafa Selita e planifikuar për t’u zhvilluar të hënën më 4 mars në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, u shty me kërkesë të vetë subjektit të rivlerësimit me argumentin se përfaqësuesi ligjor i zgjedhur prej saj nuk kishte mundur të ishte i pranishëm. Pasi kryesuesja e trupës […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Pranvera Stafa – Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Pranvera Stafa – Prokuroria e Elbasanit

Prokurorja Pranvera Stafa Selita e Prokurorisë së Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan po përballet të hënën më 4 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja, Lulzim Hamitaj dhe Brunilda Bekteshi. Pranvera Stafa e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin […]

Prokurori Madrit Kullolli pas seancës në KPK. Foto:BIRN
KPK Lajme Veting

Prokurori Madrid Kullolli jep shpjegime për bilancin negativ

Prokurori i Durrësit Madrid Kullolli u përball të premten në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me barrën e provës për një bilanc negative me rreth 3.7 milion lekë, ndërsa nuk iu vunë në dukje probleme në kriterin e profesionalizmit dhe as atë të figurës. Kullolli, i pranishëm në seancë u mbrojt duke i arsyetuar problemet […]