Elion Mustafaj në KPK
KPK Veting

Elion Mustafaj konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 22 dhjetor 2022 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Lushnjës, Elion Mustafaj. Vendimi për konfirmimin e Mustafajt u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar Valbona Sanxhaktari, me relatore Firdes Shulin dhe anëtar Olsi Komicin.

Gjatë seancës dëgjimore më 20 dhjetor, Mustafaj u përball kryesisht me pyetje mbi kontradiktat në dy kontrata noteriale për blerjen e një apartamenti nga ai dhe prindëit në Tiranë. Prokurori Mustafaj pretendoi se bëhej fjalë për një gabim në një nga aktet noteriale.

Elion Mustafaj e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si kancelar në prokurorinë e Durrësit. Ai është emëruar prokuror në vitin 2012 dhe e ka ushtruar funksionin në Prokurorinë e Korçës, atë të Vlorës si dhe në prokurorinë e Lushnjës ku vijon aktualisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *