Ish-kryetari i Gjykatës së Kukësit, Isuf Shehu pas seancës dëgjimore të KPK-së. Foto: Edmond Hoxhaj.
Analiza Artikull kryesor Analiza KPK Në Fokus

Vila tre kate në Kukës solli shkarkimin e Isuf Shehut në KPK

Kryetari i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Kukës, Isuf Shehu nuk arriti të bindë trupën gjykuese të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK të përbërë nga Suela Zhegu kryesuese, Brunilda Bekteshi relatore dhe Xhensila Pine anëtare, se kishte mundur ta ndërtonte me burime të ligjshme financiare banesën e tij tre katëshe + bodrum në qytetin e […]