Skeda e pasurisë së deklaruar – Pranvera Stafa – Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Pranvera Stafa – Prokuroria e Elbasanit

Prokurorja Pranvera Stafa Selita e Prokurorisë së Juridiksionit të Përgjithshëm Elbasan po përballet të hënën më 4 mars me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Etleda Çiftja, Lulzim Hamitaj dhe Brunilda Bekteshi. Pranvera Stafa e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Gëzim Copa – Prokuroria e Durrësit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Gëzim Copa – Prokuroria e Durrësit

Prokurori Gëzim Copa i Prokurorisë së Durrësit do të përballet të martën më 20 shkurt me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Xhensila Pine, Alma Faskaj dhe Pamela Qirko. Gëzim Copa ka punuar në vitet 2009-2014 në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit […]

Skeda e pasurisë së deklaruar – Zena Lila - Prokuroria e Elbasanit
KPK Skeda

Skeda e pasurisë së deklaruar – Zena Lila – Prokuroria e Elbasanit

Prokurorja Zena Lila e Prokurorisë së Elbasanit do të përballet të mërkurën më 13 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Olsi Komici, Firdes Shuli dhe Valbona Sanxhaktari. Zena Lila përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2003 dhe punon prej dy […]

Prokurori Gjergji Tako pas seancës së dytë dëgjimore,. Foto: LSA
KP Lajme Veting

“Mangësi për të ndërmarrë logjikisht hetimin”, konfirmimi i Gjergji Takos ankimohet në Kolegj

Komisioneri Publik, Florian Ballhysa ankimoi të enjten më 2 tetor vendimarrjen e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Gjergji Tako. Pasi prokurori Gjergji Tako u pezullua një vit nga detyra prej Komisionit, për të rindjekur Shkollën e Magjstraturës për shkak të probleme të konstatuara në kriterin profesional gjatë […]

Prokurorja Suela Salavaçi pas seancës dëgjimore. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme

Suela Salavaçi kundërshton bilancet negative për pasuritë e dhuruara nga prindërit

Prokurorja e Tiranës, Suela Salavaçi u përball të martën më 26 shtator me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore që zgjati rreth tre orë e gjysmë u njoh me barrat e provës për pasurinë, që kishin të bënin kryesisht me bilancet negative të prindërve për disa pasuri që i kishin dhuruar, […]

Gjyqtari i Tiranës Adriatik Bocaj pas vendimit të konfirmimit. Foto:BIRN
KPK Lajme Veting

KPK konfirmon në detyrë gjyqtarin Adriatik Bocaj

Gjyqtari i Gjykatës së Tiranës, Adriatik Bocaj u konfirmua në detyrë të premten nga trupa e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit që kreu rivlerësimin e tij në të tri kriteret. Procesi i rivlerësimit për gjyqtarin Bocaj u krye nga trupa e KPK e kryesuar nga Lulzim Hamitaj, me relatore Brunilda Bekteshin dhe anëtare Etleda Çiftjan. […]