Prokurori Dritan Gina gjatë seancës dëgjimore në KPK.
KPK Në Fokus

KPK: Dritan Gina cënoi besimin e publikut me sjelljen e tij gjatë vetingut

Kërkesat e shumta për përjashtim të trupit gjykues dhe shtyrje të seancave të depozituara në Komision nga prokurori i Tiranës gjatë procesit të rivlerësimit konsiderohen si të qëllimshme dhe së bashku me sjelljen e tij në seancën e shpalljes së vendimit – kur hyri me forcë në sallë, vlerësohen se cënojnë besimin e publikut tek […]

Prokurori Dritan Gina gjatë seancës dëgjimore në KPK.
Artikull kryesor Lajme KPK Lajme Vendi

Prokurori Dritan Gina përballet me probleme për pasurinë dhe figurën

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konstaton pasaktësi në deklarimin e pasurive dhe balanca negative në vlera të mëdha, gjetje që u kundërshtuan nga prokurori i Tiranës Dritan Gina. Ai cilësoi të pabazuar dhe dashakeqas edhe një raport negativ të DSIK që ngre dyshime për favorizim të të proceduarve dhe veprime korruptive.