Gjyqtari Taulant Banushi konfirmohet në detyrë

Lajme
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të mërkurën konfirmimin në detyrë të gjyqtarut të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier Taulant Banushi në përfundim të hetimit administrativ mbi pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aftësive profesionale. Trupa gjykuese për këtë subjekt përbëhej nga komisionerët Roland Ilia, Etleda Çiftja dhe Pamela Qirko. Në cilësinë e vëzhguesit ndërkombëtar ishte i pranishëm Francesco Ciardi. Taulant Banushi përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe pas një periudhë stazhi në Gjykatën e Tiranës, u emërua gjyqtar i Gjykatës së Rrethit Fier. Ai vazhdon ta ushtrojë funksionin në këtë gjykatë prej 18 vitesh ku ka mbajtur dhe funksionin e kryetarit. Trupa gjykuese u bind nga shpjegimet e Banushit mbi paqartësitë në lidhje me pasuritë e tij dhe me pastërtinë e figurës. Lexo më shumë: Taulant Banushi jep shpjegime për vendimet që i ka rrëzuar Apeli Skeda e pasurisë së deklaruar – Taulant Banushi – Gjykata e Fierit

Gjyqtari Taulant Banushi konfirmohet në detyrë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të mërkurën konfirmimin në detyrë të gjyqtarut të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier Taulant Banushi në përfundim të hetimit administrativ mbi pasurinë, pastërtinë e figurës dhe aftësive profesionale.

Trupa gjykuese për këtë subjekt përbëhej nga komisionerët Roland Ilia, Etleda Çiftja dhe Pamela Qirko.

Në cilësinë e vëzhguesit ndërkombëtar ishte i pranishëm Francesco Ciardi.

Taulant Banushi përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2004 dhe pas një periudhë stazhi në Gjykatën e Tiranës, u emërua gjyqtar i Gjykatës së Rrethit Fier. Ai vazhdon ta ushtrojë funksionin në këtë gjykatë prej 18 vitesh ku ka mbajtur dhe funksionin e kryetarit.

Trupa gjykuese u bind nga shpjegimet e Banushit mbi paqartësitë në lidhje me pasuritë e tij dhe me pastërtinë e figurës.

Lexo më shumë:

Taulant Banushi jep shpjegime për vendimet që i ka rrëzuar Apeli

Skeda e pasurisë së deklaruar – Taulant Banushi – Gjykata e Fierit

Gjergj Erebara
Gjergj Erebara është gazetar për BIRN në Tiranë. Ai ka mbaruar studimet për gazetari në Universitetin e Tiranës dhe ka master shkencor (MSC) për Histori Ekonomike nga Universiteti i Lundit. I specializuar për gazetari ekonomike. Erebara ka punuar që nga viti 1998 në disa media të shkruara dhe vizive Shqiptare, si gazetar, redaktor dhe kryeredaktor.