Skeda e pasurisë së deklaruar – Paulin Çera– Gjykata e Durrësit

Skeda
Gjyqtari i Gjykatës së Durrësit, Paulin Çera do të përballet të mërkurën më 13 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Roland Ilia dhe Pamela Qirko. Paulin Çera përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2015 dhe pas një periudhe stazhi në Gjykatën e Tiranës, u emërua në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës, ku vazhdon ta ushtrojë edhe aktualisht funksionin. Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet pasurinë familjare të deklaruar nga gjyqtari Paulin Çera nga viti 2014 deri në fund të vitit 2018. [Kliko për skedën në PDF]. [caption id="attachment_86315" align="aligncenter" width="620"] Skeda e pasurisë së deklaruar nga gjyqtari Paulin Çera,[/caption] Në deklarimin për të herë të parë në vitin 2014, gjyqtari Paulin Çera deklaronte pasuri me vlerë 1.2 milionë lekë, ndërsa në fund të vitit 2018, pasuria e tij familjare është 2.2 milionë lekë. Ai zotëron familjarisht likujditete bankare prej 1.6 milionë lekësh, likujditete në cash prej 275 mijë lekë si dhe një automjet me vlerë 301 mijë lekë. Të ardhurat familjare për periudhën deklaruese janë 7 milionë lekë, nga të cilat gati 66% kanë si burim pagën e subjektit dhe 34% pagën e bashkëshortes. Përveç analizës për rritjen/uljen e pasurisë, strukturën e aseteve dhe të ardhurave, ky raport paraqet dhe kontrollin aritmetik/logjik të deklarimeve të subjektit si dhe “flamujt e kuq’ që identifikohen gjatë kontrollit. Nga kontrolli aritmetik/logjik për 5 vite të deklarimit, asnjë prej deklaratave nuk rezultoi me probleme. Deklarata Para Fillimit të Detyrës Deklarata e pasurisë së vitit 2014 Deklarata e pasurisë së vitit 2015 Deklarata e pasurisë së vitit 2016 Deklarata e pasurisë së vitit 2017 Deklarata e pasurisë së vitit 2018 Për më shumë dokumente vizitoni databazën tonë dokumente.reporter.al
Skeda e pasurisë së deklaruar – Paulin Çera– Gjykata e Durrësit

Gjyqtari i Gjykatës së Durrësit, Paulin Çera do të përballet të mërkurën më 13 janar me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i tij i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Brunilda Bekteshi, Roland Ilia dhe Pamela Qirko.

Paulin Çera përfundoi studimet në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2015 dhe pas një periudhe stazhi në Gjykatën e Tiranës, u emërua në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës, ku vazhdon ta ushtrojë edhe aktualisht funksionin.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet pasurinë familjare të deklaruar nga gjyqtari Paulin Çera nga viti 2014 deri në fund të vitit 2018. [Kliko për skedën në PDF].

Skeda e pasurisë së deklaruar nga gjyqtari Paulin Çera,

Në deklarimin për të herë të parë në vitin 2014, gjyqtari Paulin Çera deklaronte pasuri me vlerë 1.2 milionë lekë, ndërsa në fund të vitit 2018, pasuria e tij familjare është 2.2 milionë lekë.

Ai zotëron familjarisht likujditete bankare prej 1.6 milionë lekësh, likujditete në cash prej 275 mijë lekë si dhe një automjet me vlerë 301 mijë lekë.

Të ardhurat familjare për periudhën deklaruese janë 7 milionë lekë, nga të cilat gati 66% kanë si burim pagën e subjektit dhe 34% pagën e bashkëshortes.

Përveç analizës për rritjen/uljen e pasurisë, strukturën e aseteve dhe të ardhurave, ky raport paraqet dhe kontrollin aritmetik/logjik të deklarimeve të subjektit si dhe “flamujt e kuq’ që identifikohen gjatë kontrollit. Nga kontrolli aritmetik/logjik për 5 vite të deklarimit, asnjë prej deklaratave nuk rezultoi me probleme.

Deklarata Para Fillimit të Detyrës

Deklarata e pasurisë së vitit 2014

Deklarata e pasurisë së vitit 2015

Deklarata e pasurisë së vitit 2016

Deklarata e pasurisë së vitit 2017

Deklarata e pasurisë së vitit 2018

Për më shumë dokumente vizitoni databazën tonë dokumente.reporter.al