Ish-kryetarja e Gjykates se Apelit Vlore, Alma Licaj. Foto: LSA
Analiza Korrupsioni KPA Në Fokus

KPA vulos shkarkimin e Alma Liçajt për cenim të besimit te drejtësia

Kolegji i Posaçëm i Apelimit i rrëzoi të gjitha pretendimet e ish-kryetares së Gjykatës së Apelit Vlorë, Alma Liçaj të paraqitura në ankimin kundër vendimit të KPK-së për shkarkimin e saj. Sipas Kolegjit, Liçaj ka kryer deklarim të rremë, ka pasur mungesë burimesh të ligjshme, ka kryer veprime fiktive dhe disponon pasuri në mënyrë të […]