Prokurori Madrit Kullolli pas seancës në KPK. Foto:BIRN
KPK Lajme Veting

Prokurori Madrid Kullolli jep shpjegime për bilancin negativ

Prokurori i Durrësit Madrid Kullolli u përball të premten në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit me barrën e provës për një bilanc negative me rreth 3.7 milion lekë, ndërsa nuk iu vunë në dukje probleme në kriterin e profesionalizmit dhe as atë të figurës. Kullolli, i pranishëm në seancë u mbrojt duke i arsyetuar problemet […]

Ish-kreu i Prokurorise se Tiranes, Petrit Fusha. Foto: LSA
Artikull kryesor ! Lajme

Ish-shefi i Prokurorisë, Petrit Fusha çohet në gjyq për fshehje pasurie

Prokuroria e Durrësit njoftoi të hënën se përfundoi hetimet ndaj ish-shefit të Prokurorisë së Tiranës, Petrit Fusha dhe e dërgoi çështjen për shqyrtim në gjykatë. Fusha akuzohet për veprën penale të “refuzimit për deklarim, fshehje ose deklarim i rremë i pasurive..”, i parashikuar nga neni 257/a paragrafi 2 i Kodit Penal dhe nëse shpallet fajtor, […]

Prokurorja Flora Reka e shoqëruar nga djali i saj pas seancës dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Foto: Edmond Hoxhaj.
KPK Lajme Veting

KPK konfirmon në detyrë prokuroren Flora Reka

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 25 mars vendimin e konfirmimit në detyrë të prokurores së Durrësit, Flora Reka. Gjatë seancës dëgjimore të zhvilluar më 16 mars ajo u përball me gjetjet dhe barrat e provës për pasurinë dhe figurën, të ngjashme me ato të bashkëshortit të saj, gjyqtarit, Shpëtim Reka, […]