ProkurorI pranë Prokurorisë së Shkallës së Pare për Krimet e Renda ne Tirane, Perparim Kulluri, | Foto : LSA
Artikull kryesor Lajme Korrupsioni KPK Lajme Vendi

Problemet me figurën dhe pasurinë, ngrenë pikëpyetje mbi prokurorin Përparim Kulluri

KPK zhvilloi seancën dëgjimore për prokurorin e Krimeve të Rënda, Përparim Kulluri të cilit iu vunë në dukje kontakte me një person të dënuar në Greqi për trafik droge dhe dyshimet për fiktivitet në deklarime për përfitimin e një shpronësimi. Kulluri mohoi akuzat dhe kërkoi të konfirmohej në detyrë.