Skeda e pasurisë së deklaruar – Oltjona Goxha– Gjykata e Tiranës
KPK Skeda Veting

Skeda e pasurisë së deklaruar – Oltjona Goxha– Gjykata e Tiranës

Gjyqtarja e Gjykatës së Tiranës, Oltjona Goxha do të përballet të premten më 23 dhjetor me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Procesi i saj i vetingut po kryhet nga trupa e përbërë nga Firdes Shuli, Olsi Komici dhe Xhensila Pine.

Oltjona Goxha u diplomua në Shkollën e Magjistraturës në vitin 2016 dhe prej asaj kohe e ushtron funksionin e gjyqtarit pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Analiza e pasurisë është një ndër tre shtyllat e rivlerësimit për gjyqtarët, së bashku me kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale. Skeda grafike e mëposhtme paraqet pasurinë familjare të deklaruar nga gjyqtarja Oltjona Goxha nga viti 2015 deri në fund të vitit 2018. [Kliko për skedën në PDF].

Skeda e pasurisë së deklaruar nga gjyqtarja Oltjona Goxha.

Në deklarimin për të herë të parë në vitin 2015, gjyqtarja Oltjona Goxha deklaronte pasuri me vlerë 2.1 milionë lekë, ndërsa në fund të vitit 2018, pasuria e saj kap vlerën e 1.7 milionë lekëve.

Pasuria e saj përbëhet nga një automjet me vlerë 980 mijë lekë si dhe kursime në cash në vlerën e 800 mijë lekëve.

Të ardhurat për periudhën deklaruese janë 3 milionë lekë, nga të cilat gati 98 për qind kanë si burim pagën e subjektit nga funksioni i gjyqtarit.

Përveç analizës për rritjen/uljen e pasurisë, strukturën e aseteve dhe të ardhurave, ky raport paraqet dhe kontrollin aritmetik/logjik të deklarimeve të subjektit si dhe “flamujt e kuq’ që identifikohen gjatë kontrollit. Nga kontrolli aritmetik/logjik për 4 vite të deklarimit, asnjë prej deklaratave nuk rezultoi me probleme.

Deklarata Para Fillimit të Detyrës

Deklarata e pasurisë së vitit 2015

Deklarata e pasurisë së vitit 2016

Deklarata e pasurisë së vitit 2017

Deklarata e pasurisë së vitit 2018

Për më shumë dokumente vizitoni databazën tonë dokumente.reporter.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *