Prokurorja e Prokurorisë së Rrethit Tiranë, Anisa Qilimi | Foto : Edmond Hoxhaj
KPK Lajme Në Fokus

Prokurorja e Prokurorisë së Tiranës, Anisa Qilimi përballet me vetingun

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit evidentoi dy balanca në vlera të vogla lidhur me krijimin e një depozite bankare dhe blerjen e një makine duke argumentuar se nuk ishte pasqyruar pakësimi i gjendjeve ‘cash’ që ishin deklaruar më parë prej prokurores. Qilimi u vlerësua pozitivisht për figurën dhe ju kërkuan shpjegime për disa çështje që […]